Dela sidan:

Juiceföretaget Froosh fick stor uppmärksamhet i höstas efter deras specialgjorda etikett "More immunity than Berlusconi" på en av deras juicer. Nu har de gjort det igen, men denna gången i en svensk kontext. Bilden, som lades upp av företaget redan den 1 juli, har nu fått stor spridning.

I sociala medier gör det flesta kopplingen mellan "Unike Jimmie we love all fruit" och Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Men i en intervju med Expressen ger Amanda Kähler, marknadsamsvarig på Froosh, en annan förklaring. 

– Vi är ett företag som jobbar med 100 procent frukt och vi gillar alla frukter. Det var ett internt skämt om vår byråhund Jimmie som brukar springa omkring på kontoret. Han äter bara bananer, säger hon men tillägger att man får tolka budskapet som man vill. 

Den aktuella etiketten finns bara i ett enda exemplar.  Dela sidan: