Dela sidan:

Det är i ett blogginlägg som Sanna Lundell skriver öppet om sina känslor efter Expressens publicering. Rubriken lyder "Sitter och väntar" och sedan följer:

"..På att Expressens ansvariga utgivare Thomas Mattsson ska ringa upp och förklara för mina barn vad de har att vänta sig när de kliver utanför dörren i dag. Jag vill att han ska motivera varför Expressen har valt att publicera en tre år gammal djupt förnedrande film på deras pappa. Jag vill att han ska förklara varför han anser att den här filmen har ett sådant stort allmänintresse, på vilket sätt den "hjälper" folket att inse kokainets skadliga konsekvenser" skriver hon.

Sanna Lundell vill också få svar på varför just Mikael Persbrandts drogberoende måste visas upp inför offentligheten.

"Jag vill att Thomas Mattson frågar mina barn om hur det känns att se sin älskade, fantastiska pappa (jo, även beroendesjuka kan vara bra mammor, pappor, systrar, bröder) riden och uppslukad av sin sjukdom. Hur det känns för dem att deras kompisar för all evig framtid kommer att kunna googla till sig den här filmen och garva rått åt den".

Men Sanna Lundell säger sig inte ha fått något samtal från Thomas Mattsson eller någon annan från Expressen.

"Det är sådan den tidningen är" slår hon fast i bloggen.

Här är Mattsson svar. 
Dela sidan: