Dela sidan:

Nikes reklamfilm "The Last Game" lanserades den 9 juni, strax innan VM-premiären. I dag har den 5 minuter och 28 långa filmen, där svenske Zlatan Ibrahimovic har en av rollerna, från Wieden + Kennedy drygt 65 miljoner visningar på Youtube och nära 60 miljoner av dessa kom i juni. 

Tvåa på listan återfinns R/GA:s "The Game before The Game" för Beats by Dre. Även denna reklamfilm har fotbollstema med en viss Neymar i huvudrollen. Klippet visades över 20 miljoner gånger under juni. 

Trea på listan hittar vi Nikes största konkurrent Adidas VM-film "House Match" där de tidigare fotbollsidolerna Zinedine Zidane och David Beckham figurerar. Bakom filmen ligger TBWA/Chiat/Day och filmen nådde under förra månaden drygt 17 miljoner visningar på Youtube. 

Hela listan nedan

1) Wieden+Kennedy – Nike Football "The Last Game"
2) R/GA – Beats by Dre "The Game Before The Game"
3) TBWA\Chiat\Day – Adidas "House Match"
4) Leo Burnett Always "#LikeAGirl"
5) Davie Brown Entertainment – Dove Men+Care "#RealDadMoments"
6) Droga5 – Newcastle Brown Ale "Stephen Merchant Presents: If We Won"
7) Mother London – Stella Artois UK "Perfectionists: Rufus - The Real Hawk-Eye"
8) TBWA\Chiat\Day – Johnson & Johnson "Distinctly Dad"
9) Red Tettemer O'Connell Partners – Dockers "#StopDadPants"
10) Beats by Dre –  Jay Z + Beats by Dre "Jungle Remix"

Dela sidan: