Dela sidan:

På Topphälsa har Helene Arkhem varit redaktionschef och nu senast andreredaktör. Hon har även varit chefredaktör för Frida och för Vecko-Revyn, chef för Amelias specialtidningar, jobbat många år på Aftonbladet som redaktör och redaktionschef på Kattis & Co och Allt om Resor.

Nu går hon över till Aller Media där hon blir redaktionschef för Året Runt.

– Helenes långa, breda journalistiska erfarenhet, kommersiella kunskap och framförallt hennes stora intresse för våra områden gör att det är en toppenrekrytering. Jag ser fram emot att Helene börjar hos oss 1 oktober, säger Året Runts chefredaktör Eva-Stina Sandstedt, i ett pressmeddelande.

Året Runt har en upplaga på 145 000 exemplar och en räckvidd på 340 000 exemplar.

– Att få jobba på just vänliga, folkliga, populära Året Runt drömde jag om redan som liten, säger Helene Arkhem.Dela sidan: