Dela sidan:

- Jag fastnade för det mod som finns på Volontaire. Det känns häftigt att få jobba på en så passionerad byrå, säger Eva Nilsson, ny projektledare på Volontaire i en kommentar.

Volontaire menar att Eva Nilsson har en dokumenterad förmåga att skapa "spetsig kommunikation".

Eva Nilsson utsågs bland annat till Great Works första kvinnliga anställda år 2005 och hade uppdrag för bolag som Electrolux och Absolut Vodka.

Hon blev därefter projektledare för Electrolux på Europanivå och kommer närmast från en roll som projektledare och kundsvarig på Le Bureau.

– Allt fler av våra jobb tar sig utanför Sveriges gränser. Därför är vi väldigt glada över att kunna knyta till oss Eva Nilsson, som har en imponerande erfarenhet av att jobba med några av världens största varumärken på global nivå, säger Carl Unger, vd för Volontaire i en kommentar.

Kampanjer som "Curators of Sweden", "Be a Man" och "Play in the Shade" har nått stora internationella framgångar och därför drar Volontarie igång en satsning för att stärka sitt internationella erbjudande - där Eva Nilssons erfarenhet spelar en viktig roll.Dela sidan: