Dela sidan:

Reagent ingår i We Are More-gruppen tillsammans med systerbyrån Relevent. Antalet anställda är i dagsläget 22 personer. Kontoret finns i Göteborg.

På Reagents kundlista finns sedan tidigare bland annat Picadeli, Nordlock, Gårdschips och One Partner Group.

Och nu har byrån tagit hem Metsä Tissues byråpitch. Uppdraget innefattar varumärkena Lambi och Serla på den skandinaviska marknaden. Reagent blir aktiveringsbyrå och ska ta fram allt från butikskommunikation och utomhusenheter till webb, film och event.

– Uppdraget hedrar och förpliktigar såklart! Vi är otroligt glada över att ha fått detta förtroende av Metsä Tissue och jag är stolt över mina kollegor som gjort ett helt fantastiskt jobb, säger Thomas Lindström, vd och kundansvarig på Reagent, i ett pressmeddelande.Dela sidan: