Dela sidan:

Tillsammans med organisationen Clowner Utan Gränser inleder Sverige för UNHCR ett gemensamt projekt som ska se till att syriska barn på flykt i Libanon får gå i skolan.

I upphandlingen, där fem kommunikationsbyråer tävlade om uppdraget, valdes Spotlight ut för att under det kommande året kommunicera projektet på olika sätt.  

Byråns första uppdrag blir att göra en kort film som ska öka medvetenheten kring projektet.

– Arbetsgruppen på Spotlight gjorde ett imponerande förarbete och kom med förslag, som var både kreativa och strategiska och framför allt genomförbara. Att de dessutom visade stort engagemang för både själva kommunikationsprojektet och för oss som organisationer är förstås ett extra plus i kanten, säger Catrin Rising, kommunikationschef på Sverige för UNHCR, i ett pressmeddelande. 

Arbetsgruppen på Spotlight består av Karin Hallerbäck, Johanna Nytomt och Isadora Cugler.

– Det är svårt att ta in att så många små barn drabbats och drabbas av konflikten i Syrien. Att vi har fått förtroendet att kommunicera det arbete UNHCR driver för att skänka de här barnen trygghet och glädje igen, det känns hedrande, säger Isadora Cugler på Spotlight, i ett pressmeddelande. Dela sidan: