Dela sidan:

I våras aviserade Michael Storåkers sin sorti från vd-posten på Bukowskis. Vilket hans nya jobb blir är oklart, men sedan en tid tillbaka ingår han i styrelsen för Acne Studios. Där kommer han att arbeta aktivt för att förbättra det svenska modeföretagets marknadsföring.
– Jag sitter sedan innan sommaren i styrelsen för Acne Studios och kommer även vara arbetande styrelseledamot under 10 månader och sätta upp en ny marknadsorganisation bland annat. Samtidigt kommer jag köra mina andra styrelseuppdrag, säger han i en kommentar till Resumé.

Michael Storåkers grundade Storåkers McCann och gjorde byrån till en av de största i Sverige. Men år 2010 lämnade han det operativa ansvaret för att ta jobbet på Bukowskis. Mattias Magnusson som är vd på Acne Studio gläds över att ha fått in en person som den typen av bakgrund.
– Vi är glada att ta del av Michaels gedigna kompetens vad gäller företagsbyggande i kreativa miljöer såväl som hans starka sakkunnighet inom marknad- och kommunikationsfrågor, säger han.Dela sidan: