Dela sidan:

Det är produktionen av magasinen Wellness, Resa, Sofis Mode och Härligt Hemma som outsourcas. Ett första möte har hållits med personalen på förmiddagen – som enligt Anna Kult ska följas upp av ett möte där personalen ska prata om de nya förändringarna mer i detalj.

– Jag tycker att personalen tagit beskedet på ett samlat sätt. Naturligtvis tänker alla på vad detta betyder för dem själva. Så är det och så måste det vara, säger hon.

Förändringen av tidningens featuretidningar är en del i Aftonbladets digitala omställning.

– Det är svårt att ställa om till digitalt och samtidigt ha printfokus kvar. Man måste tänka teknik, affärer, analys och redaktion på ett annat sätt än för print. Det är en annan verksamhet som inte har så mycket att göra med ett klassiskt hantverk, säger Anna Kult.Dela sidan: