Dela sidan:

Kings creative director Frank Hollingworth, som står längt ut till vänster i bild, berättar att gänget befann sig i restaurang KB:s chambre séparée för att till sist fira av Hans Mosesson. Någon i gänget fick idéen att de var lika många personer som i Leonardo da Vincis världsberömda målning, där Jesus intar den sista måltiden med sina lärjungar.

Givet tillfället omsattes tanken snabbt till praktik, och efter uppställning tog en av restaurangens servitriser bilden med Frank Hollingworths Iphone.
– Det var kul att larva sig. Någon kom på idén och vi ställde upp på fem minuter. Men sedan blev resultatet ganska bra med målningen i bakgrunden. Jag gav tydliga instruktioner efter förlagan, men jag vet inte om den blev helt rätt, säger han.

Vad ska du göra med bilden?
– Jag har inte riktigt tänkt på det. Det kändes kul att skicka ut den till oss som var där som ett minne av kvällen. Framförallt till Hasse som vi inte kommer att träffa lika ofta längre.

Var det en känslosam kväll?
– Ja, det har varit en känslosam period från inspelning av filmen som nu har gått fram till middagen. Det var en mycket större tillställning tidigare på kvällen på King där Hans Mosesson och ICA-chefen höll tal. Det var känslosamt, men en viktig måltid.

Här är originalet (beskuren):
 Dela sidan: