Dela sidan:

Reklambyrån Tomorro' som startades 2010 av Johanna Svensson, Pamela Nyman, Helena von Matérn har sedan tidigare flera köpcentrum och fastighetsägare som kunder och nu får man alltså ytterligare två.

– Det är härligt med två nya handelsplatser med helt olika förutsättningar. Valbo köpcentrum har ett flödesstarkt läge i ett populärt handelsområde och där tar vi initialt fram ett kommunikationskoncept och ser över kommunikationen på lång sikt. Hötorgscity är en spännande uppdragsgivare där vårt arbete blir att rama in välkända shoppingstråk i Stockholms absoluta centrum. På sikt ska vi ge området ett tydligare ansikte, berättar Johanna Svensson, vd på Tomorro' i ett pressmeddelande.

Tomorro's uppdrag för Valbo Köpcentrum drar igång direkt med att ta fram ett kommunikationskoncept för att ge marknadsföringen en röd tråd. Samtidigt tittar reklambyrån tillsammans med fastighetsägaren, på en plan för hur kommunikationen ska utvecklas tillsammans med projektet kring Valbo köpcentrum som innefattar nyetableringar och ombyggnationer.

Valbo Köpcentrum ägs av CBRE Global Investors och förvaltas av CBRE Basale AB Köpcentrumet har ca 60 butiker.

HötorgsCity inkluderar fastigheter som ägs av fem olika fastighetsägare: Vasakronan vasakronan.se, Ramsbury, Axfast axfast.se, Stockholms Stad och AMF fastigheter.Dela sidan: