Dela sidan:

I dag består Isobar av 40 medarbetare. Med de senaste tillskotten har byrån växt med cirka 50 procent sedan januari 2014, enligt ett pressmeddelande. 

– Det är tydligt att vårt erbjudande inte bara lockar befintliga och potentiella kunder, utan även kompetenta medarbetare. Vi är en attraktiv arbetsgivare och det är självklart kul att starta året genom att välkomna fler nya talanger till oss på Åsögatan, säger Jens Rundkvist, vd på Isobar i en kommentar. 

De är nya på byrån:

Johan Hedlund, Account Director: Bakgrund inom digital marknadsföring på Danone och Pfizer. Har tidigare arbetat som kommunikationskonsult.
Canan Yasar, Account Director PR: Bakgrund som projektledare och kreatör inom PR och sociala medier. Har tidigare arbetat på JMW kommunikation och Försvarsmakten.
Julia Amandusson, PR Assistant: Har en examen i strategisk kommunikation från 2014 och har sedan dess arbetat med lifestyle PR/event.
Martin Petersson, Account Manager: Kommer närmast från AMV BBDO i London. Innan dess jobbade han på TAG worldwide som digitalt ansvarig för H&M's globala produktion.
Jonas Falkenstrand, Final Art: Originalare som kommer närmast från Åtta.45 Tryckeri AB Ateljéavdelning. Dela sidan: