Dela sidan:

Resenärer som sitter och läser tidning ombord på planet kommer att bli en ovanligare syn framöver. Detta sedan SAS bestämt sig för att ta bort alla papperstidningar som normalt sett delas ut i gaten.

– Vi väljer att satsa mer resurser för att utveckla digitala lösningar som ger en mer individanpassad upplevelse, oavsett om det är Financial Times, lokaltidningen eller ditt favoritmagasin du föredrar att läsa ombord. Vårt digitala fokus är huvudanledningen till att vi slutar med papperstidningar i gaterna, kommenterar Eivind Roald, kommersiell chef på SAS.

Bolaget bygger samtidigt ut sin tjänst Newsstand där kunderna kan ladda hem digitala utgåvor av olika tidningar. Men i loungerna kommer du fortfarande kunna höra pappret prassla, för där kommer de att finnas kvar.Dela sidan: