Dela sidan:

De vann i Årets byrå

I går korades vinnarna i Regis tävling Årets byrå. 

Plats 1-3 i varje kategori nedan:

Reklam +50 Mkr
1) King
2) Forsman & Bodenfors
3) Garbergs

Reklam 25-50 Mkr
1) Ellermore
2) Pyramid
3) FCB Fältman & Malmén

Reklam 15-25 Mkr
1) Berntzon Bylund
2) Ord & Bild Reklambyrå
3) Det

Reklam 7-15 Mkr
1) South Communication
2) Tomorro
3) Profil reklambyrå

Digitala byråer 25+ Mkr
1) Limetta
2) Doberman
3) Daytona

Digitala byråer 7-25 Mkr
1) Webbyrån Petra
2) Ziggy Creative Colony
3) Winston

PR 25+ Mkr
1) Westander
2) Gullers Grupp
3) Spotlight

PR 7-25 Mkr
1) Friends Agnenda
2) Mindmakers PR
3) Welcom

Varumärkes- och designbyråer 25+ Mkr
1) Essen International
2) BAS
3) Happy F&B

Varumärkes- och deisgnbyråer 7-25 Mkr
1) Seventy
2) BLINK
3) Bold

Contentbyråer
1) Chiffer
2) Newsroom
3) Lovstrom Content

Direktreklambyråer
1) Abakus
2) Friends & Tactics 
3) Smicker

Eventbyråer
1) Perfect Noise
2) Inspiration
3) UMG

Mediebyråer
1) Mindshare
2) Maxus
3) Scream Mediebyrå

Apple ryktas bygga bil 
Enligt uppgifter till Bloomberg ska Apple vara i färd med att bygga en bilmodell med start redan år 2020. Källan som citeras hävdar samtidigt att projektet innan dess mycket väl kan kommas att läggas ned helt och hållet. Vilket tidigare har hänt med många andra hemliga projekt hos företaget under årens lopp.

IS propagandafilm kostade 1,6 miljoner 
Den makabra avrättningsvideon där Islamiska staten halshugger syriska officerare och piloter uppmärksammades i SVT:s Uppdrag Granskning tidigare i veckan. Den filmades som en Hollywoodproduktion under fyra timmar, med flera omtagningar, till ett totalt pris av cirka 1,6 miljoner kronor. Det fastslår experter som har granskat filmen för SVT

"Bron"-regissör gör serie för TV4 
TV4 vill locka tv-tittarna med sin kommande dramaproduktion "Modus" som bygger på den norska författaren Anne Holts bästsäljare "Frukta inte". Bakom seriens åtta delar ligger de danska manusförfattarna Mai Brostrøm och Peter Thorsboe. för regin står den Guldbaggebelönade "Bron"-regissören Lisa Siwe. Det rapporterar TT.

Northugs guld ger miljonbonus
I går tog den norske skidkungen Petter Northug hem sprintguldet vid Skid-VM i Falun. Det ger honom en miljon i extra sponsorintäkter, skriver Kampanje. Stjärnans manager Arve Langås slår fast att en succé i VM kommer att ha stor betydelse för om sponsoravtalen kommer förlängas. 
 Dela sidan: