Dela sidan:

Turneringen Mittmedia Cup kommer att spelas online med en direktsänd final på Södra Berget i Sundsvall den 18 april.

– E-sport är en av de snabbast växande rörelserna just nu. Därför ser vi det som ett naturligt steg för oss inom Mittmedia att bli en aktör på denna för oss nya marknad, kommenterar Anders Ingvarsson, ansvarig utgivare på Sundsvalls Tidning.

Till sin hjälp anlitar de Sundsvallsföretaget Game for Gold. I och med satsningen startar Mittmedia också en avdelning dedikerad åt e-sport med redaktionellt material och resultat.

– Vi ska vara där publiken är och breddar därför hela tiden vårt utbud. E-sport är en spännande satsning och om piloten blir så bra som vi tror finns det stora utvecklingsmöjligheter, säger AnnaKarin Lith, redaktionell chef på MittMedia i ett pressmeddelande.Dela sidan: