Dela sidan:

Från och med i dag rullar Länsförsäkringars senaste reklamfilm bland annat på TV4 Play. Syftet med filmen är att få företagare att titta närmare på hur lösningarna för tjänstepensionen ser ut för sig själv och sina medarbetare.

Mats Wester, pensionsexpert på Länsförsäkringar, understryker vikten av tjänstepensionen i ett pressmeddelande.

– Som företagare blir tjänstepensionen en allt viktigare del av den framtida pensionen. Det gäller både dig som företagare och dina anställda. En tjänstepension kan utgöra hälften eller till och med mer än hälften av den framtida totala pensionen. Detta i kombination med att den även kan omfatta ett skydd vid olycksfall eller sjukdom och ett skydd för familjen gör att det är viktigt att sätta sig in i hur den fungerar.

Kundägda Länsförsäkringar erbjuder bank- och försäkringstjänster. Kontoren finns utspridda på 23 lokala platser.

Se reklamfilmen här:Dela sidan: