Dela sidan:

Det var under onsdagen, på Resumés event på Fotografiska i Stockholm, som Lisa Jonsson fick gå fram på scen och ta emot sitt pris för att ha hamnat etta på listan över årets superkommunikatörer.

– Jag är 2015 års superkommunikatör. Det är helt stört. På andraplats kom prins Daniel och på tredjeplats Zara Larsson. Fyra var Zlatan Ibrahimovic och femma PewdiePie. Det är helt galet. Jag fick komma upp på scen, blev intervjuad lite kort och fick blommor och diplom. Helt sick att jag har vunnit – helt galet, säger hon i klippet och fortsätter:

– Efter det kom det fram fler företagspersoner som grattade. Helt otroligt att jag har fått det priset. Jag vill bara tacka er. Jag hade inte fått det utan er. Ni är världens bästa tittare och jag är glad att jag har er.

Misslisibell har en kvarts miljon följare på Youtube där hon testar sminkprodukter och pratar varumärken.

Se klippet här: Dela sidan: