Dela sidan:

Digitalbyrån Nao Studios ingår i byråkonstellation med Folket Sthlm, och verksamheten har funnits i ett drygt år. Nu byter de namn till Tillsammans och bygger ut personalstyrkan rejält. Dessutom breddas erbjudandet. 

En nyckelrekrytering är Kristian Mirsch som blir byråchef och partner. Han kommer från River Cresco där han arbetade som projektledare för bland annat Nike och LÓreal.

– Vi känner ett stort sug i marknaden efter en ny sorts aktör som kan agera huvudbyrå genom att kombinera spetsen hos en digitalbyrå med spetsen hos en riktigt bra reklambyrå. Vi skruvar därför om erbjudandet och ändrar kompetensmixen i byrån genom att satsa på ett antal nyckelrekryteringar, säger Fredrik Svensson, vd för byrågruppen. 

Nya på byrån är också Kjell Doctorow, art director, tidigare på DDB och Folket Sthlm. Mattias Manitski, copywriter, tidigare på DDB och Kaplan. Roland Nylin, art director, Berghs. Lizzie Lane, copywriter tidigare på Havas Worldwide och 360i. Pelle Kimvall, kreatör, tidigare på Skinny NYC och Otillia Eriksson, kontorsansvarig (ej med på bild). Dela sidan: