Dela sidan:

Clio Online sysslar med utbildningsmaterial online och har lyckats skapa en egen marknad sedan starten 2006. Nu går Bonnier Business PRess in och köper en majoritet av aktierna i bolaget som i fjol hade en omsättning på knappt 60 miljoner danska kronor och gjorde ett resultat på 24,7 miljoner. 

– Clio Onlines starka utveckling och ställning på marknaden gör det möjligt för oss att gå in i ett mycket intressant marknadssegment och utveckla det ytterligare, säger Anders Eriksson, chef för Bonniers affärsområde Business to Business, i ett pressmeddelande.

Nu är tanken att företagets affärsmodell ska skalas upp och kunna användas inom andra områden, bland annat för företag. 

– Förvärvet kommer att ge både en snabb tillväxt och en stabil grund för våra nuvarande och planerade satsningar på produkter för e-utbildning och andra kunskapsprodukter för företag, säger Anders Eriksson. Dela sidan: