Dela sidan:

Han arbetar som stylist och moderedaktör på tidningen QX. Utöver det är han musikalartist och återkommande modeexpert i Tv4. Den nya bloggen kommer att handla om allt från mode och styling till träning, hälsa, skönhet, vintips och resor.

– Det ska bli superspännande att få komma in i en miljö där det kreativa flödet är konstant och där modet är i fokus. Inspirerande och med hög modegrad utan att bli mästrande eller tråkigt. Metro Mode Man känns helt rätt och jag är väldigt nyfiken och tacksam för möjligheten och chansen att utvecklas tillsammans med grymt duktiga kollegor, säger Niklas Berglind.

Hannah Sjöström är publisher på Metro Mode, hon ser fram emot den nya bloggaren.

– Niklas Berglind blir ett väldigt bra tillskott bland våra bloggare. Han är skönt chosefri, väldigt kunnig inom mode och trender och appellerar till både killar och tjejer. Det ska bli kul att se honom växa hos oss.

Totalt har sju bloggare nu rekryterats till Metro Mode sedan årsskiftet – en av dem är Sandra Beijer.Dela sidan: