Dela sidan:

Tanken med den nya linjen är att det ska bli enklare att göra transfers mellan Bromma och Arlanda. Reklambyrån Acne tog tillvara på enkelheten i den nya kampanjen som har ett minst sagt avskalat bildspråk. 

– Kampanjen "Ny linje" är dessutom så pass stark rent konceptuellt att den lätt kan anpassas och utvecklas beroende på hur, var och när vi väljer att kommunicera, säger Josef Holmgren, AD på Acne Advertising, i ett pressmeddelande.

Förutom själva utomhustavlan sträcker sig kampanjen utanför de givna ytorna genom en svart linje. Den markerar att bussarna nu går raka vägen istället för via city.

– Vi vill tillbaka till ett mer vågat Flygbussarna som hörs i mediabruset utan att skrika. Bland neon och prissplashar är det just det minimalistiska som gör att vi sticker ut, kommenterar marknadschefen Fredrik Thors.  Dela sidan: