Dela sidan:

Spotify har över 1,5 miljarder spellistor – och många av dem är anpassade för olika tillfällen. Festen, träningspasset eller vilostunden tarvar olika typer av musik, men också olika typer av annonser? Det tror i alla fall Spotify, som från och med 1 maj erbjuder annonsörerna möjlighet att rikta in sig mot utvalda listor. 

– Musik är en viktig del av livet, dag in och dag ut. Våra nya lösningar baseras på omfattande insikter av beteende kombinerat med vår globala närvaro i 58 marknader, vilket erbjuder annonsörerna unika möjligheter att nå ut konsumenter som streamar musik , säger Jeff Levick, Chief Revenue Officer, Spotify i en kommentar. 

Lösningen kallas Playlist targeting och är en del i en uppdatering av Spotifys marknadsföringsverktyg. Syftet är att öka precisionen och möjligheten att styra kampanjer beroende på demografi och vad de lyssnar på.  Dela sidan: