Dela sidan:

Bland dem som flugit den drygt fyra mil långa sträckan finns statsminister Stefan Löfven, utbildningsminister Gustav Fridolin och finansminister Magdalena Andersson. Men sedan sista mars i år har Flygbussarna en busslinje mellan de två flygplatserna. I en snabbt framtagen kampanj, som i ett pressmeddelande beskrivs som snällt sarkastisk, uppmanas ministrarna därför att ta bussen nästa gång.

"Men Stefan. Du verkar ha missat vår nya linje mellan Bromma Airport och Arlanda. Boka din biljett i vår app eller på flygbussarna.se nästa gång" står det i annonsen som syns i fredagens Dagens Nyheter.

På sociala medier hyllas kampanjen och många har twittrat ut bilder på annonsen. En av dem är Ola Spännar, kommunikationschef på Centerpartiet, han skriver: "Piggt och modigt av @flygbussarna att annonsera så här på sid 3 i DN idag".Dela sidan: