Dela sidan:

Den 15 augusti tillträder Thomas Sundgren. Han kommenterar sin nya roll i ett pressmeddelande:
– Jag är enormt hedrad och stolt över att få förmånen att ta rollen som chefredaktör för Hälsingetidningar och fortsätta det viktiga steget in i den digitala tiden. Jag är också mycket glad över att få vara med på den resa som Mittmedia gör, och vara en del av koncernens arbete mot framtiden.

Sedan Omni startade hösten 2013 har Thomas Sundgren varit med och byggt upp och utvecklat nyhetstjänsten. Dessförinnan har han arbetat som biträdande nyhetschef på Aftonbladet.

– Thomas Sundgren har en digital spetskompetens som blir ett perfekt tillskott i Mittmedias snabba förändringsarbete. Thomas kommer att ha en nyckelroll i Hälsingetidningars fortsatta digitala utveckling och han kommer att vara en nyckelperson i Mittmedias strategiska arbete säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith i en kommentar och fortsätter:
– Jag är mycket nöjd med att Mittmedia kan göra ännu en strategiskt viktig rekrytering när vi nu knyter Thomas Sundgren till oss.

I Mittmedias tidningar i Hälsingland ingår Hudiksvalls Tidning, Söderhamns-kuriren, Ljusnan och Ljusdals-posten. Sedan två år tillbaka fokuserar Mittmedia på ett ökat internt omställningsarbete för att bygga en digital kärnaffär.Dela sidan: