Dela sidan:

I dag släpps Stilguiden med fem avsnitt på Metro Mode. Målgruppen är män som är intresserade av kläder och stil. Programledare är herrmodeprofilen Martin Hanssnon, och med som partner i projektet är H&M. 

– Inslagen innehåller tips på hur man skapar en komplett look med hjälp av klassiska accessoarer och hur man konkret går till väga för att knyta slipsknuten. Vi är glada att göra "Stilguiden" i samarbete med Metro Mode och Martin Hansson, då han är en stor inspiratör inom herrmodet i Sverige, säger Gabriella Mangell, marknadschef på H&M Sverige i ett pressmeddelande.

På Metro gläds de över satsningen.
– H&M är så klart en drömkund och våra målgrupper matchar varandra väldigt väl. Kul också att vi kan göra content som kan leva länge, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode. Dela sidan: