Dela sidan:

Det var i fredags som den norska affärstidningen publicerade sin intervju med Tellef Thorleifsson, partner på Northzone, som är storägare i Spotify. I den ursprungliga artikeln bekräftade han att den svenska musiktjänsten är på väg mot en börsnotering inom ett år, och nyheten fick stor spridning.

Men i dag går riskkapitalbolaget ut med en dementi:

"Dagens Näringsliv publicerade felaktiga uppgifter om en planerad notering av Spotify, som var baserade på en inkorrekt tolkning av kommentarer från en Northzone-anställd. Efter diskussioner mellan tidningen och vårt juridiska team har den ursprungliga artikeln ändrats för att reflektera det faktum att ingen i vårt team gav några som helst kommentarer i det här ärendet" säger Northzone.

I den uppdaterade versionen av artikeln skriver Dagens Näringsliv att de "erfar" att Spotify siktar på en börsnotering.
– Det kan jag inte kommenta. Det är inte jag som avgör det, säger Tellef Thorleifsson till tidningen.



Dela sidan: