Dela sidan:

I den nya reklamfilmen ser vi en kvinna drömma sig bort i flygplansstolen. Hon simmar med en blåval, hamnar på ett hotell i Kina, flyger med paraply till Italien och Himalaya, innan hon vaknar upp på flygplanet.

Kampanjen "We dream in foreign languages" som lanseras i dag ska visa att SAS förstår vad som förenar de människor som reser lite oftare.

Kampanjen kommer att synas i  tv, i en rad olika digitala kanaler, utomhus, via CRM samt även i SAS egna kanaler och i den redaktionella satsningen Scandinavian Traveler.  Kommunikationen är skapad av SAS skandinaviska team i samarbete med byråerna Åkestam Holst, Los & Co, &Co, OTW och mediebyråerna Mindshare, Mediacom och Tre Kronor.

Filmerna som lanseras är framtagna av produktionsbolaget Bacon och regissören Martin Werner.
Dela sidan: