Dela sidan:

Så sent som i fredags kunde Resumé berätta att Systembolaget lämnar Sveriges Annonsörer. Men intresseorganisationen fick under fjolåret in flera nya medlemmar.

Bland annonsörerna som anslutit märks Elgiganten, Kronans Apotek och Taxi Stockholm. Sammanlagt fick intresseorganisationen in 59 nya medlemmar under 2014 vilket är fler än året innan som innebar 50 nya medlemsföretag.

Tillströmningen av medlemmar gör att resultatet före finansiella poster landade på 990 000 kronor under fjolåret, en ökning från 334 000 kronor 2013. Även omsättningen växte med 7,6 procent till 24 miljoner kronor.


– På tio år har omsättningen ökat med över 130 procent, men det finns inget självändamål för oss som intresseorganisation att göra alltför stora resultat. Stora delar av vinsten investeras därför i fler tjänster och produkter som skapar nytta för alla våra medlemmar, säger Sveriges Annonsörers vd Anders Ericson i ett pressmeddelande.Dela sidan: