Dela sidan:

– Vi har länge sökt efter en byrå som förstår den tuffa och komplexa värld vi verkar i. McCANN Stockholm är en byrå med stark kombination av kompetens och lyhördhet som passar oss väldigt väl, säger Lena Hedin, marknadsdirektör på Kavli, i ett pressmeddelande. 

Kavlis samarbete med byrån är redan igång. McCann Stockholm har kommer arbeta med med Kavlis tre varumärken Kavli mjukost, Skyr och det nya varumärket Planti som tidigare var en del av Carlshamns mejeri.

– Vi på McCann har stor samlad erfarenhet av att jobba med FMCG varumärken. Det känns otroligt roligt att få jobba med en så fin organisation som Kavli där allt överskott går till välgörande ändamål, , säger Marie Carlén, CEO och kundansvarig på McCann Stockholm.

Arbetsgrupp:

Marie Carlén, kundansvarig
Johanna Juhlin, Planner
Maria Jonsson, operativ projektledare
Tina DeGeer, operativ projektledare
Dan Fredriksson, Art Director
Petra Wiik, Art Director
Mikael Dahl, Art Director
Marcus Sjöberg, Copywriter
Per-Olof Lundgren, Copywriter
Lena Danroth, Graphic Designer
Petra Nilsson, Graphic Designer Dela sidan: