Dela sidan:

Det är i det senaste avsnittet av Zara Larssons podcast som hon tar upp frågan om att många råkar illa ut på sina sommarjobb. LO har sedan 20 år tillbaka kampanjat för sin hjälptelefon, vilken är ett sätt för unga att få hjälp med sin situation.

– Zara är en stor förebild för många unga och vi hoppas så klart att hennes lyssnare tar till sig budskapet om att ta reda på vilka rättigheter de har på jobbet, säger LOs ungdomssekreterare Malin Djuse i en kommentar. 

Att LO samarbetar med Zara Larsson handlar både om hennes unga publik och de värderingar som hon står för.

– Hon har visat många gånger att hon står för alla människors lika värde och för ett samhälle där alla får plats utifrån sina egna förutsättningar. En inställning som går väl ihop med den fackliga grundtanken.Dela sidan: