Dela sidan:

Många Spotify-användare upplevde en smärre chock när musikjänstens logga igår bytt färg, från ärtgrön till en mer neongrön kulör.  Bolagets designer Tobias van Schneider var lyrisk när han på Twitter berättade om den nya loggan.

-So much green talk today, thinking about getting a green juice for dinner now. So inspired!, skrev Schneider i en tweet, och förtydligade i ett annat inlägg hur loggan utvecklats de senaste två åren.Men Spotifys fans och användare var inte fullt lika positiva till den nya kulören, utan var istället märkbart störda av förändringen. Den "förstör harmonin" och "rubbar cirklarna" skrev två användare, och en annan uppmanade Spotify att avskeda grafikern och gå på trendseminarium. På Reddit skrev en användare att "det ser ut som om en färgblind person designat den nya ikonen".

Twitterstorm i ett vattenglas? Här är några av reaktionerna:

 Dela sidan: