Dela sidan:

I filmen gör Arnold Schwarzenegger reklam för det nya spelet WWE 2K16. Sedan den släpptes för två veckor sedan har den nått nära två miljoner startade strömmar på Youtube.

Orsaken? 

Klippet är en nytagning av den klassiska scenen från Terminator 2 där han spelade huvudrollen. Ett gäng år äldre, men fortfarande vältränad, kliver Arnold Schwarzenegger återigen in på en bar och säger "I need your clothes, your boots and your motorcycle". 

För regin står Anders Jedenfors på Acne. 
– En overklig upplevelse – inte bara för att det var Arnold, utan själva scenen i sig. Det är en legendarisk scen och det finns ingen som inte känner till den. Vi ville matcha allt så långt det bara gick, till och med alla misstag som originalscenen har, med klaff-fel här och var. Efter första tagningen med Arnold var jag tvungen att ta fem minuter och låta det hela sjunka in, säger han i en kommentar. 
Dela sidan: