Dela sidan:

Mellan 2010 och 2014 var Magnus Wallerå statssekreterare och chef för Centerpartiets samordningskansli vid Statsrådsberedningen. Tidigare har han också jobbat på Lärarförbundet och pr-byrån Kind & Partners. 

Hos Paues Åberg blir Magnus Wallerå senior rådgivare och kundansvarig. 

– Magnus Wallerå har en erfarenhet av regeringspolitik som matchas av få. Han har varit med och format politiken inom nästan alla viktiga områden under åtta år. Dessutom har han djupa insikter i arbetsmarknads- och utbildningspolitiken från Lärarförbundet samt därtill erfarenhet som konsult. Det är enkelt att konstatera att hans kunskaper och erfarenheter är av stort värde för oss och våra kunder, säger Allan Åberg, partner på Paues Åberg i ett pressmeddelande.

Totalt har nu byrån 16 medarbetare. Dela sidan: