Dela sidan:

Jenny Nordlander började som digital redaktionsansvarig på Nöjesguiden i februari i år. Då kom hon från en tjänst som reporter, programledare och redaktör på Aftonbladet TV. Tidigare har hon även varit redaktör och krönikör på Dagens Nyheter samt programledare och producent på Sveriges Radio. Under sina första månader har Jenny Nordlander bland annat hunnit med en omgörning av ng.se samt utvecklat Nöjesguidens digitala utbud med podcasts och webb-tv.

– Nöjesguiden har under Amat Levins ledarskap blivit en otroligt viktig röst i Sverige, i en tid där just den rösten verkligen behövs. Populärkultur och samhällsfrågor är ett. Min vision är att fortsätta hålla den fanan högt samtidigt som jag moderniserar Nöjesguiden, integrerar arbetet med print och digitalt mer och värnar om vår faktiska kärna – nöjesjournalistiken, säger Jenny Nordlander i ett pressmeddelande.

Jenny Nordlander tar över som ordinarie chefredaktör med omedelbar verkan.

– Med Jenny utvecklar vi organisationen och hennes kompetens och profil är perfekt för jobbet. Jag är övertygad om att hon kommer vässa till Nöjesguiden och ta oss till nya höjder. Vi är mycket glada över att få just Jenny som Nöjesguidens nästa chefredaktör, säger Nöjesguidens vd Faje Gani i en kommentar.Dela sidan: