Dela sidan:

I podcasten reflekterar de över saker som musik, föräldrar, feminism och näthat. Just näthat är något Zara Larsson pratar mycket om nu vill Telia visa att man delar hennes värderingar. Operatören inledde nyligen ett samarbete med Aftonbladets projekt Svenska Hjältar i arbetet mot mobbing och näthat.

Här är Telia är avsändare till kategorierna Ungdomshjälten och den nya kategori Näthjälten. Det innebär bland annat att företaget är huvudpartner till höstens stora skolturné som i år även görs i digital form för att nå ut till alla högstadieklasser i Sverige. Zara Larsson sitter dessutom med i juryn för Svenska Hjältar.

Zara Larsson har en stor publik och hennes podd når ut till 150 000 lyssnare i veckan, målgruppen är 15-25. Telia sponsrar 10 avsnitt och torsdag 27 augusti sänds första avsnittet. Det är ett nytt avsnitt varje torsdag.

I början av varje avsnitt, i form av en jingel kommer Telia att lyfta fram sitt ungdomserbjudande. I vissa avsnitt kommer Zara Larsson att prata om erbjudandet. Tanken är att hon också ska prata om hur hon använder sin mobiltelefoni i vardagen och vad den betyder för henne.Dela sidan: