Dela sidan:

Contentavdelningen har byggts upp under det senaste året. Svensk Fastighetsförmedling, Åbro och Almi är några av kunderna. Resumé kunde igår berätta om flera filmer som Mynewsdesk har producerat för Svensk Fastighetsförmedling för Barncancerfondens insamlingskampanj.

Mynewsdesks redaktion består idag av Rickard Lindholm, tidigare Oh My och Metro, Daniel Ekbladh, Årets Bild-vinnare samt Ida Gustafsson, från Aftonbladet.

– Vår vision är att bli Sveriges vassaste leverantör av content och för att lyckas har vi satsat på ett team med olika kompetenser och med erfarenhet inom den här branschen, säger Mynewsdesks content-ansvarige Christian Mannheimer till Resumé.

Contentavdelningen erbjuder även kurser inom området.

Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital pr med över 5000 anslutna företag. Bolaget omsatte 123 (102) miljoner kronor under 2014 med 135 (107) anställda.Dela sidan: