Dela sidan:

Kent Persson var mellan 2012 och 2015 partisekreterare för Moderaterna. Dessförinnan var han kommunalråd i Örebro och ledamot av Moderaternas partistyrelse, och innan dess oppositionsråd i Örebro Läns Landsting. Sammanlagt har Kent Persson 20 års erfarenhet av politiska uppdrag, opinionsbildning och strategiskt påverkansarbete. Vidare har han även gedigen erfarenhet av ledarskaps- och organisationsutveckling.

– Vi är stolta över att välkomna Kent Persson till vårt Public Affairs-team. Med sin analytiska förmåga och sin gedigna erfarenhet från kommun, landsting och från nationell politik har han mycket att erbjuda våra kunder, säger Helena Olsson, vd på Burson-Marsteller Sverige i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad över att börja hos Burson-Marsteller. Det ska bli spännande att få arbeta med näringsliv och politik ur ett nytt perspektiv. Nu ser jag fram emot att få vara med och bidra till att vidareutveckla Burson-Marstellers svenska Public Affairs-verksamhet, säger Kent Persson i en kommentar.

Burson-Marsteller har kontor i Bryssel och samtliga EU-medlemsländer med tidigare medlemmar i regeringar, nationella parlament och Europaparlamentet, politiska talespersoner samt högre tjänstemän. År 2014 blev Burson-Marsteller utsedd till EMEA Public Affairs Agency of the Year i EMEA SABRE Awards.Dela sidan: