Dela sidan:

Mia Breitholtz har redan publicerat de första inläggen i den nya bloggen

Berätta lite om dig själv – vad gör du?
– Jag heter Mia Breitholtz och jag jobbar med marknadsföring och PR. Jag bor sedan ett år tillbaka i den stökiga, underbara och svulstiga staden New York. Det är fantastiskt härligt och har verkligen fått mig att få upp ögonen för likheterna och kanske framförallt olikheterna gällande marknadsföring i USA och Sverige

Vad kommer du att blogga om?
– Jag kommer att berätta om marknadsföring i New York, kulturkrockar, svenskar som blivit kvar här, det senaste från grymma event och intervjuer med folk i branschen. Mitt allra första inlägg handlar om när jag för första gången gjorde en mustaschvaxning. När en ljushylt nordisk tjej gör det så känns det som ett givet ämne på en marknadsföringsblogg.

Vilka vänder du dig till?
– Jag vänder mig till alla som vill ha en dos New York i sina liv. Det är skramligt, märkligt och alldeles, alldeles underbart. Jag tror att alla som vill inspireras i sin marknadsföring kan ha nytta av att läsa bloggen. Och kan jag dessutom få er att skratta lite på tåget på väg till jobbet, då är jag helt nöjd.

Vad har du för målsättningar med bloggen framöver?
– Min målsättning är att roa, få människor att fundera över vad som är sanning och vad som är kultur och hur man bäst kan inspireras av staden som aldrig sover.Dela sidan: