Dela sidan:

Oscar Tillman började på B-Reel Stockholm och flyttade sedan till London för att starta verksamheten där. År 2012 blev han creative director på New York-kontoret men i fjol valde han att lämna. Nu har han antagit utmaningen som ecd på Plan 8. 

– De har hittat en nisch som är unik där man jobbar med musik- och ljudrelaterad digital produktion. Det känns grymt kul att få fokusera på ljudrelaterade koncept eftersom det är i gränslandet musik, ljud och teknik som mycket av de mer spännande och innovativa projekten finns. I USA ligger dom bakom ljudet på de flesta av de prisbelönta digitala produktionerna på senare år, så jag hoppas vi kan fortsätta på den trenden, säger han i en kommentar.

Plan8 har bland annat medverkat i arbetet med den prisbelönta dokumentären "Cloud over Cuba" och kampanjen "I will what I want" för Under Armour. 

– Oscar är en magnifik kreatör och dessutom musiker, som har stor erfarenhet av internationella produktioner. Vi har velat jobba med Oscar sen vi startade för 10 år sedan, men det har inte funnits ett lika bra tillfälle som nu, säger vd:n Calle Stenqvist.Dela sidan: