Dela sidan:

På Snask har Daniel Lundh varit huvudregissör och ansvarat för deras filmdel. Bland uppdragsgivarna finns Samsung och Coca-Cola. Men nu går han vidare till Acne. 

– Jag har alltid haft en kärlek till Acne och det är ett stort steg framåt och det känns grymt kul att vara med i samma registall som bland annat Tomas Skoging som alltid varit en stor inspiration. Tiden på Snask har varit fantastisk men jag kände att jag inte kunde motstå ett sånt här fantastiskt erbjudande, säger han i en kommentar. 

På Acne gläds man över nytillskottet. 
– Daniels breda bakgrund gör att han behärskar flera stilar utan att tappa ett personligt uttryck och utförande. Vi är mycket glada och det känns intressant att tillsammans få utveckla Daniel vidare, kommmenterar regissören och grundaren Tomas Skoging.Dela sidan: