Dela sidan:

Appen Sizzl är en del av en kampanj för amerikanska bacon-varumärket Oscar Mayer som har gjort sig kända för sin innovativa marknadsföring. För drygt ett år sedan lät man byrån 360i ta fram en väckarklocka för smartphones som utsöndrade bacondoft när det var dags att vakna.

Den nya appen tar bara hänsyn till användarnas preferenser när det kommer till – bacon. Användare som laddar hem appen ansluter med hjälp av sitt Facebookkonto och får därefter svara på några frågor – alla med smalt fokus på hur man föredrar bacon – därefter sker en matchning av människor i ens närområde. 

Du kan fastställa dina preferenser efter ålder och plats. För den ljusskygge baconkramaren finns möjligheten att dölja profilen för dina Facebook-vänner.
Om du matchar med någon öppnar appen upp en chat där du får chansen att diskutera bacon i sju dagar.Dela sidan: