Dela sidan:

Bredbandsbolaget är, precis som namnet antyder, mest förknippade med leverans av internetuppkoppling. Men nu vill de profilera sitt tv-erbjudande som har växt mycket de senaste åren. Detta görs under varumärket FiberTV.

– Vi släppte nyligen en helt ny tv-­‐tjänst med en helt uppdaterad meny samt en rad smarta funktioner för en förbättrad tittarupplevelse. Därför ville vi även passa på att förändra både vårt erbjudande och vår profil, säger marknadschefen Sara Hallsund i ett pressmeddelande.

Förutom huvudpersonen Pontus Gårdinger syns också bland annat tv-legendaren Arne Weise i reklamfilmen. 
– Pontus Gårdinger ger oss en skön och naturlig koppling till tv‐världen och dess innehåll, säger Cecilia Dufils, kreatör på Acne.

Filmerna är producerade av Esteban och kommer att synas i tv, på bio liksom digitalt. 
Dela sidan: