Dela sidan:

Pr-byrå-listan The Holmes Report avslöjade under helgen finalisterna till utmärkelsen "Global agency of the year". Över 400 bidrag har genomlysts och kvar finns ett fåtal nominerade i tio kategorier.

Nätverksbyråerna dominerar i många kategorier, WPP-ägda Cohn & Wolfe och Ogilvy PR, Omnicom-ägda Fleishman Hilard, IPG-byrån Weber Shandwick och oberoende Edelman slåss om titeln bästa byrå i alla kategorier.

Men det finns också svenska aktörer på listan: oberoende Jung Relations tävlar mot Golin, Marina Maher Communications, Unity och norska Trigger om att bli utsedd till den mest kreativa pr-byrån i världen. Jung Relations kom tidigare på en andraplats i The Holmes Reports ranking, då byrån slog Prime men fick se sig slagen av Unity.

Vinnarna avslöjas under Global Sabre Awards i Miami den 28 oktober.Dela sidan: