Dela sidan:

Johannes Forssberg jobbade på Expressen 2006-2012 men hoppade i början av 2013 av för att studera juridik. Nu återvänder han til ledarsidan som krönikör. 
– Johannes Forssberg har en gudabenåd penna och intellektuell stringens. Det ska bli väldigt roligt att ha honom regelbundet på vår sida igen. Dessutom tillför han djupa kunskaper om juridik, vilket behövs i debatten, säger Anna Dahlberg, politisk redaktör, i en kommentar. 

Norrans politiska redaktör Sakine Madon, som redan skriver för kvällstidningen, tar också plats som fast krönikör på lördagar. 
– Vi är väldigt glada att Sakine Madon har tackat ja till att börja skriva varje vecka hos oss. Hon är en orädd och livsviktig röst i kampen mot fundamentalism och trångsynthet och för liberala värderingar i största allmänhet, enligt Anna Dahlberg. 

Efter tre år lämnar statsvetaren Jenny Madestam Expressens ledarsida, liksom Tommy Hammarström.


Dela sidan: