Dela sidan:

Det senaste året har SAS jobbat med PS Communcation vid några olika lanseringar. Nu fördjupar partnerna samarbetet genom ett avtal där PS får uppdraget att arrangera exempelvis lanseringar, kundevents, interna möten, sponsoraktivering och mässor.

PS kommer att arbeta som stöd till SAS samtliga avdelningar i Sverige, Norge och Danmark.

– Vi är väldigt glada för samarbetet med PS Communication. Vi presenterar många spännande nyheter på SAS just nu och PS Communication kommer hjälpa oss kring arrangemang som kräver både kreativitet och praktiskt utförande. De känner vårt varumärke väl eftersom vi har arbetat tillsammans tidigare och därför vet vi att de kan presentera idéer och lösningar som passar just våra behov. Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans kring spännande projekt framöver, säger Stefan Hedelius, VP global marketing, SAS i ett pressmeddelande.

SAS arbetar också med reklambyråerna Åkestam Holst, Los&co och &Co i den skandinaviska länderna.Dela sidan: