Dela sidan:

Hon har en lång bakgrund inom mode från bland annat Elle, King och Sofis Mode där hon varit modechef. Pamela Bellafesta har också jobbat som stylist för "Idol" i TV4. Nu ar hon över rodret på Metro Mode. 
– Det ska bli otroligt kul att få jobba med Metro Mode då det innefattar att jag får syssla med modemagasin, dagspress och nätet – något som passar mig perfekt med tanke på tidigare erfarenheter. Att få utveckla Metro Modes magasin och ta det till nästa nivå ser jag som en intressant och rolig utmaning, säger hon i ett pressmeddelande. 

I samband med det nya jobbet flyttar Pamela Bellafesta över sin blogg från Rodeo. Hon kommer dock fortsättningsvis att arbeta med andra varumärken och magasin på frilansbasis. 
– Med Pamela ombord höjer vi modegraden på Metro Mode både i vårt glossy magasin och på metromode.se. Pamela är inte bara stilsäker, hon är ett fullblodsproffs som kommer att leverera hög redaktionell kvalitet, kommenterar Hannah Sjöström, publisher Metro Mode.

Hon tar över jobbet efter Caroline Sandström som går till Chic.Dela sidan: