Dela sidan:

Den nya podcasten heter "Burgarpodden" och görs av McDonald's. Programledare är deras medarbetare Christoffer Birgestam. I följetongen ska han utforska hamburgarens värld tillsammans med olika gäster som delar hans passion och nyfikenhet för maträtten.

– Jag har jobbat med burgare sen jag var 14 år, men jag har inte tröttnat än. Det finns alltid något kul att testa och upptäcka kring burgare. I en studio kommer jag tillsammans med andra hamburgerlovers och experter inom olika områden snacka om, nörda ner oss i och analysera burgare. Jag har aldrig gjort något liknande tidigare, och är så klart nervöst, men mina gäster är jättetrevliga, säger Christoffer Birgestam i ett pressmeddelande. 

Burgarpodden finns tillgänglig via iTunes och är planerat att gå i 12 avsnitt. Det första släpps i dag och gästas av Johan Jureskog, vars burgare på hans Restaurang AG rankas som bäst i Sverige.Dela sidan: