Dela sidan:

Marta Tiberg har en lång karriär inom reklam och kommunikation. Hon har varit kommunikationsdirektör på SAS sedan mars 2013. Dessförinnan var hon byråchef på Goodybag, kommunikationschef på SBAB Bank, varumärkeschef på Postnord och reklamchef TeliaSonera. Nu ska hon ansvara för ÅF:s externa och interna kommunikation.

– Jag ser fram emot att få bidra till ÅFs fortsatta tillväxt, och bygga på den starka position som ÅF har vad gäller hållbarhet, jämställdhet och varumärkets attraktivitet hos anställda och kunder, säger Marta Tiberg i en kommentar.

ÅF:s vd och koncernchef Jonas Wiström säger:
– Martas gedigna erfarenhet av att driva förändringskommunikation inom stora organisationer blir en viktig tillgång framåt.

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med kunder inom energi, industri och infrastruktur. Marta Tiberg tillträder efter nyår.Dela sidan: