Dela sidan:

Det blir Wilhelm "Wille" Shauman, Tommy Billberg och Mats Hallberg som först tar plats som golfkommentatorer hos C More. Trion kommer att turas om att kommentera i par, men också medverka i det redaktionella arbetet.

– PGA-touren är inte bara det bästa golfen har att erbjuda utan även en rättighet av högsta klass. Det ska vi lyfta fram och rama in i den första svenska golfkanalen med magasinsprogram, ökat fokus på de svenska stjärnorna och givetvis studio kring tävlingarna. Nu har vi också en riktigt bra stomme på plats i Wille, Mats och Tommy, säger Johan Cederqvist, programchef för sport på C More, i ett pressmeddelande.

De kommer närmast från Viasat och har en bakgrund inom golf.

Rekryteringarna kommer efter att C More köpte sändningsrättigheterna till PGA-touren i våras. Det avtalet startar 2016 och sträcker sig fram till och med 2021.Dela sidan: