Dela sidan:

Bakom den nya filmen står Ica:s pr-byrå Jung Relations och reklambyrån King.
– ICA:s reklamsåpa är en av de roligaste i Sverige och deras humor går hand i hand med den vi kör på i Head & Shoulders, så det var ett klockrent samarbete, säger Henrik Lundqvist i en kommentar.

Henrik Lundqvist har varit Head & Shoulders ansikte utåt sedan 2011 och är känd för sin humoristiska sida. Karaktärerna i Ica-reklamen blir lyckliga över den första snön – när det i själva verket är mjäll som borstas bort från Lundqvist axlar. Head & Shoulders kommer in i bilden då Lundqvist får tips om schampot.

– ICA:s varumärke är så starkt att vi gott kan skoja till det och leka med andra varumärkens positionering. Våra reklamfilmer har haft gäster under åren och det blir kul när man lånar en karaktär från ett annat varumärkes tydliga identitet, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör ICA Sverige AB.

Se filmen här.Dela sidan: